Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 12:51 1 003 0

Стивън Джерард: Опитвам се да докажа, че съм правилният човек за тази работа

  • стивън джерард-
  • футбол-
  • астън вила-
  • фенове-
  • висша лига

От първия ден, в който дойдох тук до последния ден, когато и да е това и се надявам да е дълго време, ще продължа да се опитвам да спечеля тези поддръжници

Стивън Джерард: Опитвам се да докажа, че съм правилният човек за тази работа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард сподели, че ще продължи да се опитва да спечели феновете на клуба от Висшата лига и да докаже, че е "правилният човек" за поста.

Вила е на 16-о място в класирането след слаб старт на кампанията си във Висшата лига. Джерард беше изгонен от терена от привържениците на клуба след последния им мач - равенство 1:1 срещу застрашения от изпадане Нотингам Форест.

„Факт е, че трябва да спечеля привържениците. От първия ден, в който дойдох тук до последния ден, когато и да е това и се надявам да е дълго време, ще продължа да се опитвам да спечеля тези поддръжници и да докажа, че съм правилният човек за тази работа.

Не се съмнявам в себе си, защото вярвам в себе си... Трябва да приемете (критиката), трябва да сте наясно с нея и да я използвате, за да се върнете на по-добро място“, заяви Стивън Джерард.

Астън Вила се изправя срещу четвъртия Челси в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА