Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 16:53 3 724 6

Талант на Ман Юнайтед се обади на бившата си и стана страшно

  • манчестър юнайтед-
  • мейсън грийнууд-
  • хариет робсън-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси

Тази сутрин футболистът е бил арестуван повторно и се очаква проблемите му да се увеличат

Талант на Ман Юнайтед се обади на бившата си и стана страшно - 1
Снимка: Instagram

Големият талант на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд загази сериозно, след като се обади на бившата си любима Хариет Робсън.

21-годишният нападател беше задържан и разследван по подозрение в изнасилване, нанасяне на телесна повреда и отправяне на заплахи за убийство на бившата си приятелка, но бе пуснат под гаранция.

Публикация, споделена от HARRIET ROBSON (@hasrobson)

Грийнууд обаче наруши едно от условията на гаранцията си - да не влиза в контакт с дамата. Тази сутрин футболистът е бил арестуван повторно и се очаква проблемите му да се увеличат.

Припомняме, че веднага след избухването на скандала през януари Манчестър Юнайтед забрани на Грийнууд да посещава базата на клуба и да тренира с отбора. Независимо от това “червените дяволи” продължава да му плащат заплатата, която е в размер на 75 000 седмично.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    6 3 Отговор
    Не си заслужава за таз кобила
  • 2 хаха

    1 0 Отговор
    на нах@@ника вече дама ли му викат?
  • 3 Трак

    8 1 Отговор
    Отново поредната зоофилка на острова на прокълнатите. Отново НЕ-ГЪР с WHITE TRASH 🗑 отново класика в жанра. М-а-ймуна зарязан от Бяла про-ститутка тръгва да е бие. Ей тези защитава гну-сния ва-мпир байдън и Со-росоидите. Атомна бомба над Лондон и над цялата фе-кална дупка Британия
  • 4 Истината

    4 1 Отговор
    Тези ли ценности защитават британските содомисти и деграданти- ЗООФИЛИЯТА и инцеста . И това ли искат да прокарат в ИРАН ?? НЯМА ДА СТАНЕ ДЖЕНДЪРИ с м-а-ймунски шарки

    Коментиран от #6

  • 5 Лол

    0 0 Отговор
    Па като я гледам, ни телесна повреда има, ни на изнасилена прилича, напротив, даже доста разгорещена се вижда, цела нощ секс няма да й стигне, ще трябва и задния двор да й се прокопае
  • 6 Хамлет

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Истината":

    Ходът на войната май много те е изнервил вече. Ала не бързай да се разстройваш, още две седмици и ще има нов опит вероятно дори за Киев. Само да се осъществи с успех мобилизацията, че като гледам, триста хиляди не могат да съберат, милите прехвалени русначета не щат да се бият. А за съжаление не се свържат с теб, та щеш-нещеш гледаш отстрани и преживяваш всичко толкова тежко. А всички щяхме толкова да се радваме да си най-отпреде.