Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 17:22 2 630 1

Мениджърът на Челси: Подстригах се при коафьор, струваше ми малко повече, отколкото мислех

  • челси-
  • греъм потър-
  • футбол-
  • прическа-
  • коафьор

Греъм Потър е посетил фризьора, чийто услуги ползват и неговите футболисти

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, заяви, че промяната във визията му се дължи на прическа, която му е струвала малко повече от очакваното. Той е посетил фризьора, чийто услуги ползват и неговите футболисти. Външният вид на Потър се превърна в актуална тема в социалните мрежи, след като специалистът замени Томас Тухел начело на лондончани през миналия месец.

„Някой ми каза, че светя. Нямам представа за какво говорят. Просто си пуснах брада“, коментира Греъм Потър, който очаква мача на тима си срещу Астън Вила във Висшата лига в неделя.

„Подстригах се при коафьора, който се грижи за прическите на играчите, така че това е разликата. Струваше ми малко повече, отколкото мислех.

Бих се радвал дискусиите за мен да са по-интелектуални, отколкото за якето ми и или за прическата ми. Не обичам да се виждам по телевизията, по-скоро бих отишъл на зъболекар“, каза още Греъм Потър.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    0 0 Отговор
    Сега и аз отивам