Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 23:16 1 512 2

Нападател на Ман Юнайтед ще бъде обвинен в опит за изнасилване и нанасяне на телесни повреди

  • мейсън грийнууд-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

21-годишният футболист бе арестуват тази сутрин, а в английската преса се появиха информации, че това е станало поради нарушаване на условията по освобождаването му под гаранция

Нападател на Ман Юнайтед ще бъде обвинен в опит за изнасилване и нанасяне на телесни повреди - 1
Снимка:

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще бъде обвинен официално в понеделник в опит за изнасилване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо поведение, съобщиха официално от Кралската прокуратура. 21-годишният нападател бе арестуват тази сутрин, а в английската преса се появиха информации, че това е станало поради нарушаване на условията по освобождаването му под гаранция. Предполага се, че предполагаемите деяния са били извършени в периода между 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а.

“Кралската прокуратура днес упълномощи полицията на Грейтър Манчестър да внесе официални обвинения спрямо 21-годишния Мейсън Грийнууд в опит за изнасилване, контролиращо и принуждаващо поведение, както и нанасяне на телесна повреда. И трите обвинения се отнасят до един и същ жалбоподател,” се казва в официалното съобщение на прокуратурата.

Нападателят на Манчестър Юнайтед бе арестуват през януари, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция. От тогава нападателят чака да научи своята съдба. Той бе отстранен от “червените дяволи” от тренировки, както и също така му е забранено да посещава клубната база. Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко ПР

    2 1 Отговор
    75000 паунда на седмица?? Та тоя си е направил яката скатавка за здравето на клубната реклама. Сега Ман ЮТД ще виси по заглавията цяла седмица!
  • 2 бай тошо

    1 0 Отговор
    защо му плащат заплата като е отстранен и ще бъде съден wtf ?