Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 20:17 1 220 6

ЦСКА 1948 взе своето срещу Спартак Варна

  • спартак варна-
  • футбол-
  • цска 1948

Домакините се наложиха с 2:0 след голове на Евгений Сердюк и Парвизджон Умарбаев. Попаденията паднаха в рамкинте на шест минуи между 33-ата и 39-ата

ЦСКА 1948 взе своето срещу Спартак Варна - 1
Снимка: fakti.bg

ЦСКА 1948 не се затрудни и записа заслужена победа при домакинството си на Спартак Варна в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Домакините се наложиха с 2:0 след голове на Евгений Сердюк и Парвизджон Умарбаев. Попаденията паднаха в рамките на шест минути между 33-ата и 39-ата.

Още в 3-ата минута Тошев стреля от въздуха от малък ъгъл, но Наумов изби в ъглов удар. Хелитон засече с глава центриране десетина минути по-късно, но прати кълбото в аут. След още седем-осем минути Чочев пък нанесе първия точен удар, но Дичевски улови без никакво притеснение.

Малко след половин час игра Евгений Сердюк засече с глава центриране от левия фланг на Джонатан и откри на стадиона в Бистрица.

Само няколко минути след попадението на украинеца Умарбаев удвои. Халфът получи топката на границата на наказателното, завъртя се и с отмерен удар в долния ляв ъгъл на Дичевски вкара за 2:0.

Малко след началото на второто полувреме Сабри получи отдясно при една контраатака и стреля, но ударът му бе блокиран. В 60-ата минута Кирилов напредна от фланга и от малък ъгъл опита да застраши вратата на "соколите", ала стреля в аут. Влезлият от скамейката Здравко Димитров се отскубна от "червената" отбрана и опита сам да завърши, но стреля слабо в аут с левия крак.

ЦСКА 1948 - Спартак Варна 2:0
1:0 Евгений Сердюк 33`
2:0 Парвиз Умарбаев 39`

ЦСКА 1948: 29 Даниел Наумов, 19 Стив Фуртадо, 87 Симеон Петров, 14 Хелитон Джордж, 2 Джонатан Перейра, 18 Ивайло Чочев, 58 Октавио Мантека, 39 Парвиз Умарбаев, 10 Георги Русев, 99 Радослав Кирилов, 25 Евгений Сердюк

Наставник: Любослав Пенев

Спартак Варна: 21 Иван Дичевски, 25 Пламен Димов, 19 Никола Борисов, 6 Емануел Моура, 9 Мехмед Мехмед, 11 Виктор Митев, 17 Цветан Илиев, 10 Янчо Андреев, 90 Мартин Тошев, 20 Родни Антуи, 14 Ивей Ромееш

Наставник: Тодор Киселичков


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    6 0 Отговор
    И отново да ви го напиша! В България никой не знае футбола повече от Супата! Като футболист може да не беше кой знае какво, но като мениджър е номер едно в България!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Пловдив

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Затова ли не се е задържал никъде за поне година?...
  • 3 Минко

    4 0 Отговор
    Бива си го като треньор наистина, но незнам защо никъде не изкарва поне цял сезон

    Коментиран от #5

  • 4 Кой ли

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Дерменджиев го знае повече. А на чичовото не му се е налагало да работи с половин отбор бразилци, че да види като се възгордеят, как нямат грам дисциплина, да го питаме после колко го разбира.
  • 5 Отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Минко":

    Скъпчия е. Ти май не сравняваш на какви заплати са треньорите. Той и Стойчо Младенов взимат луда пара, ала все някой мач ще направят издънка и мутрите повече не искат да им плащат толкова. Когато фалира оная банка и Ботев Пд си намали бюджета за заплати, чичовото имаше възможност да остане на малко по-ниска заплата, но не пожела.
  • 6 Гледам отборчето от Варна.

    0 1 Отговор
    А бе в тоя град много малко българи, бе... Едно време като пропадна "Спартак", пишеха "Какво ще е Варна без "Спартак". И какво се промени ? Нищо...