Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 10:10 1 193 0

Лапорта нахлул бесен в стаята на съдиите след Ел Класико

  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • ел класико

Лапорта е искал обяснение от реферите за още няколко ситуации от дербито с гневен тон

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, е бил бесен след загубата на своя отбор с 1:3 от Реал Мадрид на "Бернабеу". След края на Ел Класико босът на каталунците е нахлул в стаята на съдиите, за да им потърси сметка за неотсъдена дузпа за фал на Даниел Карвахал срещу Роберт Левандовски през второто полувреме на сблъсъка, пишат медиите в Испания.

Лапорта е искал обяснение от реферите за още няколко ситуации от дербито с гневен тон. Той е бил помолен веднага да си тръгне, като го е направил и не се е стигнало до по-грозни сцени, добавя Sport.

Каталунците имаха сериозни претенции към съдийството и при гостуването на Интер в Шампионската лига. На "Сан Сиро" "блаугранас" не получи дузпа за игра с ръка на Дензъл Дъмфрис, а впоследствие загуби срещата, което може да коства мястото на отбора в елиминациите на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА