Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 11:02 1 072 1

Конте беснее: Това решение на ВАР ни нанесе огромни щети

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • спортинг лисабон-
  • шампионска лига

Това попадение бе изключително важно за "шпорите", защото с него те вече щяха да са се класирали за 1/8-финалите, а сега ще трябва да треперят до последно

Конте беснее: Това решение на ВАР ни нанесе огромни щети - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе абсолютно бесен на системата ВАР след отменения гол на Хари Кейн в добавеното време на мача срещу Спортинг (Лисабон) в Шампионската лига. Това попадение бе изключително важно за "шпорите", защото с него те вече щяха да са се класирали за 1/8-финалите, а сега ще трябва да треперят до последно. Наставникът първо избухна срещу съдиите и бе изгонен в края на мача, а след това продължи тирадата си и на пресконференцията, заявявайки, че това решение е нанесло огромни щети на неговия тим.

"Има моменти, в които трябва да си поне малко интелигентен и да видиш, че си отменил редовен гол, защото той бе такъв. Топката бе пред Кейн. А след това и ВАР. Знам, че не трябва да коментирам съдийските решения, но ВАР този сезон и в Шампионската лига, и в Премиър лийг е срещу нас. Нямаме никакъв късмет с него. Не знам защо, но досега само на нас ни се е налагало да повтаряме дузпа. А в същото време на всяка дузпа, която гледам вратарите стъпват пред голлинията. Виждам го постоянно. Искам да видя и друга повторена дузпа в Премиър лийг. Нямаме късмет с ВАР и той ни нанася сериозни щети. Искам да видя как някой взема подобно решение срещу някой голям отбор във важен мач. Да, бих искал да видя дали ВАР би бил толкова смел. Повтарям, че това е нечестно решение, защото топката е пред Кейн. Съжалявам, че съм толкова разстроен, но понякога можеш да приемеш тези неща, друг път - не. Причината е, че не виждам честност в тези ситуации, а когато стане така, наистина се разстройвам", заяви бесният Конте.

"Относно мача, през първото полувреме играхме на бавни обороти и Спортинг заслужено поведе. След представянето ни през втората част обаче ние заслужавахме да вземем трите точки. Заради това решение ще трябва да изчакаме последния мач с Марсилия. Повтарям, че това решение ни нанесе огромни щети. Надявам се шефовете на клуба да разбират това и да вземат мерки. Да говорят с когото трябва, защото не може само мениджърът да говори. Клубът трябва да остане силен, защото тази ситуация ни нанесе големи щети. Не знам какво ще се случи следващата седмица. Ако отпаднем, искам да видя каква ще е реакцията", допълни италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еее

    0 0 Отговор
    Тоя доста ниско падна. Вместо да благодари за дузпите, чак пък и с претенции как и кога да му ги дават.