Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 12:32 1 017 2

Тодор Неделев се разминал с трансфер заради катастрофата в Грузия (ВИДЕО)

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • трансфер

Играчът се усъмни, че отново ще играе за националния тим

Тодор Неделев се разминал с трансфер заради катастрофата в Грузия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев разкри пред DIEMA SPORТ, че е имало сериозна възможност за негов трансфер преди да се случи катастрофата в Грузия, която го извади от терените за дълъг период. Играчът се усъмни, че отново ще играе за националния тим.

Нападателят на Ботев Пд говори и за бъдещето си, както и за предстоящите мачове на клубния му отбор, в това число и за възможностите, които предоставя SESAME Купа на България.

„Всеки сезон ние имаме Лудогорец, ЦСКА, Левски, имаме Черно море, Локомотив Пд, да не изреждам всички отбори. Знаем кои отбори се борят за титлата, за челните места. Миналата година, това, че завършихме пред Левски, Локомотив и Черно море трябваше да ни даде мотивация. Трудно и почти невъзможно е да се борим за първите места. Надяваме се на Купата на България, това ще ни бъде най-лесният път към Европа, като бройка мачове, защото този турнир дава по-лесно място в първенството. Дай Боже, първо да отстраним Балчик, а после ще мислим по-нататък“, каза нападателят.

Тодор Неделев претърпя операция в Тбилиси след катастрофата между двата автобуса на националния ни отбор по футбол в Грузия през юни.

Относно трансфер на Тодор Неделев преди инцидента в Грузия: „За мое нещастие, се случи катастрофата и се наложи да си остана тук. Сега просто се надявам да съм здрав и да започна да играя.“

Нападателят похвали националния отбор на България, който постигна две победи в последните си две срещи.

„Видяхте групата за Европейското, която не мисля, че е толкова трудна, винаги има шанс. Трябва да вярваме и да го показваме на терена“, сподели още Тодор Неделев.

Дали се вижда част от тима на Младен Кръстаич?

„Честно да ви кажа, не се виждам в отбора. Има млади момчета, които се представят добре на моята позиция. Аз не мога да кажа кога ще започна да играя. Как ще играя в началото? Треньорът решава кого да извика. Най-важно е който е повикан да играе и да помогне на отбора да върви. Винаги бих се отзовал на повиквателна“, каза още Неделев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП за България и Радев

    0 2 Отговор
    Сега учителя по немски му предстои трансфер в Пирогов (София)
  • 2 Ламбо

    1 2 Отговор
    Qт пет години в Ботев никой не го е търсил , сега като се контузи и Реал и Барса го искат ....