Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 17:31 827 4

Оправдаха Неймар по делото за финансова измама в Испания

  • неймар-
  • барселона-
  • сантош-
  • псж

Бразилската суперзвезда можеше да лежи дори в затвора, ако бе намерен за виновен

Оправдаха Неймар по делото за финансова измама в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската суперзвезда на футбола - Неймар, изчисти името си, след като съдът в Испания го призна за невинен по делото за финансови измами и корупция, научихме от The New York Time.

Нападателят на ПСЖ бе въвлечен в скандал между Барселона, Сантош и инвестиционната компания DIS, която през 2013 г. държи 40% от правата му.

Обвинението настояваше Неймар да прекара 2 години в затвора и да плати €10 млн. санкция, тъй като се твърдеше, че е взе участие в лишаването на DIS от трансферната сума, която „каталунците“ платиха за неговия трансфер през въпросната година.

Източници близки до адвоката на футболиста - Бейкър МакКензи, са разкрили пред Reuters, че той ще заведе дело за оронване на престижа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жана

    1 0 Отговор
    Пише се УРОНВАНЕ
  • 2 Оронване на престижа!

    1 0 Отговор
    Нямам думи!
  • 3 д р Злобил

    1 0 Отговор
    Десиславчо, бОквар ! Научи се на правопис и тогава пиши статийки

    Коментиран от #4

  • 4 Бич може

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "д р Злобил":

    Глаголът "оронвам" и съответният глагол от свършен вид "ороня" означават "отделям всички зърна от грозд, клас, кочан и др."