Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 23:43 1 884 3

Ливърпул сложи край на серията от 8 поредни мача без успех за Лийдс Юнайтед

  • ливърпул-
  • лийдс юнайтед

„Мърсисайдци“ официално вече са в криза

Ливърпул сложи край на серията от 8 поредни мача без успех за Лийдс Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул загуби с 1:2 домакинството си на Лийдс Юнайтед, като с това се слага край на серията от 8 поредни мача без успех за „белите“ във Висшата лига.

Родриго откри резултата в 4', а Мохамед Салах изравни в 14', за да видим победния гол за гостите чак в 89', когато 20-годишният Крисенсио Самървил смълча легендарния „Анфийлд“.

Юрген Клоп заложи на изключително офанзивен състав, пускайки в игра едновременно Дарвин Нунеш и Роберто Фирмино, но изглежда, че отборът му така и не намери верния ритъм, за да завършва положенията си.

Спокойно можем да заявим, че „мърсисайдци“ официално са в криза, защото отборът има само 16 точки от 12 мача и дистанцията до върха вече е осезаемо по-голяма от тази до дъното на таблицата.

Лийдс от своя страна има всички поводи, за да се гордее от успеха си, защото играчите на Джеси Марш ще получат възможност, за да съберат самочувствие с факта, че откраднаха 3 точки от един от най-нетружелюбните стадиони изобщо в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Статистик

    2 2 Отговор
    Нещата си идват на мястото
  • 3 Трътката

    2 0 Отговор
    Дарвин Нунеш не е за този отбор, прекалено егоистичен е.