Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 16:06 2 114 0

Тайсън Фюри напсува журналист по време на живо предаване (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • дерек чисора-
  • бокс-
  • брайън дейвис

Той се разгневи на критиките, че Дерек Чисора не е достоен опонент в момента

Тайсън Фюри напсува журналист по време на живо предаване (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри за пореден път излезе извън релси, като този път шампионът на WBC напсува журналист по време на живо предаване.

„Циганския крал“ даваше интервю за стриймъра Брайън Дейвис, за да коментират предстоящия му мач срещу Дерек Чисора, а един коментар по адрес на „Войната“ накара Фюри да го обиди.

Дейвис изтъкна, че Чисора е считан от широката боксова общественост за човек, който отдавна е в зенита на кариерата си и дори е опасно за него да се боксира срещу елитни бойци от ранга на шампиона.

Тайсън на свой ред заяви, че няма да търпи подобни обиди към следващия си противник от медиите и призова събеседникът му да се насочи към гениталиите му по възможно най-нецензурния начин.

Тайсън Фюри все по-често става обект на критики за политическите игри, които започна да води на и извън боксовия ринг. Почитателите на спорта недвусмислено заявяват, че искат да го видят в мач срещу Антъни Джошуа или Олександър Усик, но „Циганския крал“ се постара да отблъсне и двамата с нечуваните си условия.

В крайна сметка Чисора, както обикновено, показа, че е готов да приеме всяка хвърлена ръкавица към себе си и двамата ще се боксират в началото на декември в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА