Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 15:21 1 144 0

Мануел Нойер призна, че е страдал от рак на кожата върху лицето

  • мануел нойер-
  • рак на кожата-
  • анджелик кербер

Германската легенда дори е претърпял три операции

Мануел Нойер призна, че е страдал от рак на кожата върху лицето - 1
Снимка: БГНЕС

Мануел Нойер направи признание, че е водил битка с рака на кожата, като дори е претърпял три операции на лицето, за да го отстрани.

Той разкри личната си история по време на рекламната кампания за нов козметичен продукт за грижа за кожата, зад който застава и тенисистката Анджелик Кербер.

И двамата имаме много лични истории със заболявания на кожата. Анджелик страда от хиперпигментация, предизвикана от слънцето, докато аз имах рак на лицето, който вече оперирах на три пъти“, разказва със съобщение до медиите капитанът на германския национален отбор и Байерн Мюнхен.

Нойер не разкрива кога точно се е случило всичко, като се старае да обръща повече внимание на продукта си, но, щом си позволява да говори открито, това би следвало да е знак, че е преодолял здравословния проблем.

Междувременно вратарят пропусна около месец от терените в последно време заради контузия в рамото, която има риск да го извади от световното, макар сигналите от лагера на „баварците“ да са убедени, че той би могъл да се завърне в игра още през идния уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА