Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 09:18 2 230 2

Ганчев изненадал Саша Илич със селекцията

  • саша илич-
  • футбол-
  • гриша ганчев-
  • цска

Сърбинът е бил поканен от Гриша Ганчев на вечеря, на която двамата над два часа са бистрили трансферната политика

Ганчев изненадал Саша Илич със селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА е изненадало треньора Саша Илич с новината, че ще бъдат привлечени един или двама повече футболисти от предварителните обещани за зимната селекция, съобщава БЛИЦ.

Сърбинът е бил поканен от Гриша Ганчев на вечеря, на която двамата над два часа са бистрили трансферната политика. Според първите планове ЦСКА ще си осигури три зимни попълнения, с две от които има пълна договорка – скандинавски централен защитник и бразилски плеймейкър. Търси се усилено и нападател за заместник на Дауда Бамба. Илич обаче е получил пълното уверение, че ще има и минимум четвърти нов.

Отделно той и Ганчев обсъдили в детайли вариантите за заместник на перманентно контузения Бамба и босът на ЦСКА направил доста добро предложение на Саша. Сърбинът не можел да повярва, че има шанс играч с такава класа да поведе атаката в червено.

„Ганчев много харесва Илич. Първо му обеща допълнително ново зимно попълнение. А след това го изненада и с един от вариантите за атаката. Наистина става въпрос за интересно име, но в момента вървят преговори и още няма пълна яснота“, поясниха източници от "Армията".

Те поясниха, че са обсъдени и вариантите за раздяла с футболисти. Поне двама ще бъдат продадени или преотстъпени.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шано

    3 0 Отговор
    Май шампиони нещо а?
  • 2 Диамантената ръка

    0 1 Отговор
    Новия го знам кой ще е, Унгудуро Мбафоне...