Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 13:37 703 0

Каземиро се сложи на Ерик тен Хаг: Такова желание за победа е нещо, което съм виждал в много малко треньори

  • манчестър юнайтед-
  • каземиро-
  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • реал мадрид

Според бразилеца много малко наставници притежават такова желание за успехи и това отличава нидерландския мениджър

Каземиро се сложи на Ерик тен Хаг: Такова желание за победа е нещо, което съм виждал в много малко треньори - 1
Снимка:

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Каземиро заяви, че е останал приятно изненадан от факта, че мениджърът на тима Ерик тен Хаг е обсебен от мисълта за победи. Според бразилеца много малко наставници притежават такова желание за успехи и това отличава нидерландския мениджър.

Каземиро се присъедини към Юнайтед от Реал Мадрид за сумата от 70 милиона евро през август. На "Сантияго Бернабеу" той игра под ръководството на треньори като Зинедин Зидан, Рафаел Бенитес и Карло Анчелоти - все хора, извеждали отборите си до трофея в Шампионската лига.

"Вече съм доста време във футбола, макар да съм само на 30 години, но мога да кажа, че най-много в Ерик тен Хаг ме изненада неговото желание за победа. Той има много силни страни, а ние сме наясно, че отборът е в процес на изграждане. Всички искаме да печелим, но Тен Хаг е направо обсебен от тази мисъл. Той не спира да ни учи и да ни кара да бъдем максимално добри и прецизни. Такова желание за победа е нещо, което съм виждал в много малко треньори", коментира Каземиро.

Бившият халф на Реал Мадрид се завръща в Испания, където днес Манчестър Юнайтед гостува на Реал Сосиедад в решителен мач за първото място в група "Е" на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА