Last news in Fakti

4 Ноември, 2022 18:45 1 066 3

Любо Пенев за наказаните съдии: Може да има бушони, а да не са наказали истинските виновници

  • любо пенев-
  • футбол-
  • съдии-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци, но мен ме интересува моят отбор

Любо Пенев за наказаните съдии: Може да има бушони, а да не са наказали истинските виновници - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев не пожела да коментира решението на БФС да отстрани петима съдии за пет месеца от нарядите заради съдийски грешки.

"Решението на Михайлов за наказанието на петима съдии не съм го чел. И да коментирам какво ще се промени. Компетентен съм по доста въпроси, но какво от това? Никога не съм мълчал. Има какво да се коментира, има какво да се каже. Ще прочета кой е наказан, но може да има бушони, които са изгорели, а да не са наказани тези, които е трябвало да понесат последствия", каза Пенев на традиционния си брифинг преди мача с Пирин Благоевград.

Треньорът на "червените" направи лаконичен анализ и на загубата на Лудогорец от Рома с 1:3 в Лига Европа снощи.

"Гледах мача, защото Лудогорец е по-следващият ни съперник в първенството. В Рим се срещнаха два силни отбора, от които единият победи".

По отношение на утрешния мач с Пирин, Пенев каза: "Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци, но мен ме интересува моят отбор. Целта ни е победа във всеки мач, такава ще бъде настройката и за утрешния мач. Всички в отбора са здрави и на разположение, имаме още една тренировка и очакваме мача", каза Пенев.

Той не е забелязал транспаранта, издигнат от феновете на ЦСКА 1948 по време на мача с Левски, заради който клубът понесе наказание от 2000 лева.

"Нашата публика не е многобройна и сигурно бие на очи в сравнение с другите. Не съм забелязал плаката, който нашите фенове са издигнали", каза Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умен човек

    1 3 Отговор
    е Любо
  • 2 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Любчо посредствения трябва най много да се радва, че тези в последните 3 месеца са свирили най много мачове на бистришките тигри, а че тези са бушони е факт .
  • 3 Специалиста

    1 3 Отговор
    Пак да Ви го кажа! Не беше голям футболист, обаче в тая държава никой не разбира футбола по добре от Супата! Човека е Специален!