Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 13:28 643 0

Кирьос загуби съдебно дело и дари 20 000 паунда за благотворителност

  • ник-
  • кирьос-
  • тенис-
  • дело-
  • загуби-
  • фенка

Той се извини на своя фенка, която обвини, че била пияна

Кирьос загуби съдебно дело и дари 20 000 паунда за благотворителност - 1
Снимка: БГНЕС

Ник Кирьос се извини на своя фенка, която обвини, че е била пияна по време на загубата си на тазгодишния финал на "Уимбълдън" и дари 20 000 британски лири на благотворителна организация след съдебно дело.

Кирьос, който е добре известен със своите изблици на невъздържано поведение, се оплака на съдията по време на мача срещу Новак Джокович през юли, като каза, че зрителката е говорила с него по време на разиграванията.

Помолен от съдията да идентифицира фена, Кирьос каза: "Тази с роклята, тази, която изглежда така, сякаш е изпила около 700 питиета, брат!"

Ана Палус коментира, че 27-годишният австралиец я е клеветил, като е отправил "безразсъдно и напълно неоснователно обвинение" и тя е започнала съдебно дело през август, добавяйки, че всички пари, които спечели, ще бъдат дарени за благотворителност.

"Казах на съдията, че фенка, за която сега знам, че е Ана Палус, ме разсейва по време на мача, мислейки, че е пияна. Приемам, че това убеждение е погрешно, и се извинявам", каза Кирьос в изявлението, което беше разпространено до британските медии от адвокатската кантора "Knight Temple Law", която представлява Палус.

"За да се извиня, дарих 20 000 британски лири на Great Ormond Street Hospital Charity - благотворителна организация, избрана от г-жа Палус. Повече няма да коментирам този въпрос", добави Кирьос.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА