Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 10:27 829 0

Днес стават ясни двойките от 1/8-финалите в Шампионска лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • жребий

Клубове от една и съща страна не могат да се срещнат един срещу друг, както и такива, които са били в една и съща група

 Днес стават ясни двойките от 1/8-финалите в Шампионска лига - 1
Снимка:

Днес в Нион ще бъде изтеглен жребият за осминафиналите в Шампионска лига. Церемонията ще започне в 13:00 часа българско време.

За елиминационната фаза се класираха тимовете на Байерн, Бенфика, Челси, Манчестър Сити, Наполи, Порто, Реал Мадрид, Тотнъм, Брюж, Борусия Дортмунд, Франкфурт, Интер, Лайпциг, Ливърпул, Милан и Пари Сен Жермен. Те ще бъдат разпределени в две урни – поставени и непоставени.

Клубове от една и съща страна не могат да се срещнат един срещу друг, както и такива, които са били в една и съща група.

По традиция осминафиналите ще се изиграят в два мача, като първите ще се състоят на 14/15/21 и 22-ри февруари, докато реваншите 7/8/14 и 15-ти март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА