Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 15:59 1 054 2

Матю МакКонахи иска да стане собственик на клуб от NFL

  • матю макконахи-
  • американски футбол-
  • джеф безос-
  • jay-z-
  • уошингтън командърс

Филмовата звезда повежда компания от няколко знаменитости в това си начинание

Матю МакКонахи иска да стане собственик на клуб от NFL - 1
Снимка: БГНЕС

Филмовата звезда Матю МакКонахи планира да стане един от собствениците на Уошингтън Командърс от Националната футболна лига в САЩ, пише The Athletic, позовавайки се на близък до актьор източник.

Носителят на „Оскар“ за ролята си в „Клубът на купувачите от Далас“ повежда група от популярни личности и бизнесмени, сред които личат имената на Джеф Безос и Jay-Z, за да се включат в преговорите за продажбата на активите на Дан и Таня Снайдер, които са понастоящем собственици на отбора по американски футбол.

МакКонахи е забелязван често в компанията на Снайдер и то на стадиона на Командърс, така че не е изключено скоро да видим още едно разширяване на портфолиото за талантливия актьор.

Припомняме, че той е и съсобственик на футболния клуб Остин от MLS, което само доказва афинитета му към колективните спортове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То си му е мечта,

    1 0 Отговор
    още от филма Two for the Money 2005!
  • 2 То си му е мечта,

    1 0 Отговор
    още от филма Two for the Money 2005!