Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 06:32 1 694 1

Барселона се отказва от халф на Челси заради високите му финансови претенции

  • челси-
  • жоржиньо-
  • барселона-
  • футбол

Според различни информации Жоржиньо е поискал между 10 и 12 милиона евро заплата от Барса

 Барселона се отказва от халф на Челси заради високите му финансови претенции - 1
Снимка:

Барселона е напът да се откаже от идеята да привлече в състава си халфа на Челси Жоржиньо. Каталунците имат сериозен интерес към италианския национал, чийто договор изтича през лятото и може да бъде привлечен като свободен агент. От "Камп Ноу" дори проведоха първоначални разговори с футболиста, но високите му финансови претенции изглежда ще сложат край на преговорите, пише "Спорт".

Според различни информации Жоржиньо е поискал между 10 и 12 милиона евро заплата от Барса. Подобна сума той е поставил на масата и в преговорите с настоящия си клуб Челси, който пък прави всичко възможно да го убеди да преподпише. За момента обаче нито каталунцине, нито лондончани са склонни да удовлетворят финансовите му претенции.

Така бъдещето на Жоржиньо остава обвито в мъгла. Към него интерес има и от Милан, но и "росонерите" едва ли могат да си позволят заплатата, която бразилецът с италиански паспорт иска.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    АЛЧНОСТА е ПАГУБНА