Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 11:55 964 14

Наско Сираков: Част от съдиите в България са корумпирани (ВИДЕО)

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • съдии

Собственикът на Левски коментира декларацията срещу БФС

Наско Сираков: Част от съдиите в България са корумпирани (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков гостува в подкаста „Неформално с Георги Петков“. Футболната легенда за първи път коментира декларацията на клуба срещу ръководството на БФС. Освен това той говори за дълговете на „сините“ и обяви, че част от съдиите в България са корумпирани.

„На Левски бяха откраднати прекалено много точки чрез съдийството. Не сме съгласни, че шефът на съдиите Кашай е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии. Те са абсолютно обвързани и зависими. Една част от тях са абсолютно корумпирани. Боби може да промени много неща, ако иска. Ние промени не виждаме“, заяви Сираков.

„Когато успях да върна Мъри, всичко в Левски започна да се променя към добро. С Христо Стоичков се чуваме постоянно и обменяме мисли. За някои той е странен. За мен е малкият Стоичков, който през 1986 г. го взеха в националния отбор. Можеше да ти извади очите с потенциала си“, допълни собственикът на Левски.

„Не съм имал амбиция да бъда президент на БФС. Аз съм горд с работата, която върша в Левски. В декларацията казахме всичко. Тя не е атака лично към Боби, а към системата в българския футбол. Наложително е да има много сериозни промени. Боби има вина, че допуска хората под него да си развяват коня, най-вече Съдийската комисия. Там всяка седмица гледаме Баташкото клане за определени отбори. Почти всяка седмица е така и срещу Левски“, призна голмайстор №1 в историята на „сините“

„Васил Божков щеше вече да е изплатил дълговете към НАП. По негово време те бяха погасявани, преди това само трупани. Нашите фенове нямат нищо общо с другите фенове в България. Те са без аналог“, коментира Наско Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 единен

    8 0 Отговор
    Еврика, откри топлата вода.
  • 3 Червенков

    10 1 Отговор
    Щом такъв голям клиент го казва, значи е истина
  • 4 ха ха

    11 2 Отговор
    Когато Левски побеждава всичко е ОК , когато губи съдиите виновни
  • 5 Перуката

    4 0 Отговор
    Някои части на съдиите са по-корумпирани от други, а някои съдии са от ЛГБТ общността.
  • 6 Герак Митко

    3 0 Отговор
    Тази част дето е активна в момента, без пенсионираните съдии.
  • 7 дидо

    4 4 Отговор
    Ако няма доказателства си е за съд
  • 8 ончо

    10 5 Отговор
    Наско ти си егати мизерника. Само ревете с твоя съдружник . Ти като играч постигна най големите си успехи в Левски и Славия , а да не забравяме и Ботев кадето се криеше ката мишка като идваше голям отбор. За разлика от Стойчков , Пенев , Балъков, Костадинов и много други , ти не постигна нищо кото играч и не игра никога на голямо ниво . Това ти тежи знам , избивай си комплексите .
    Само да питам за мача с Ботев Пловдив , нещо за отменения гол на Ботев
    А и онова дърво Краев всики мач е за гонене до 20мин. , но това не го коментираме .
    Мълчи по хубаво , че едни се надиграват с Рома и Бетис , а други падат като домакин от гранда Хармун

    Коментиран от #14

  • 9 Станко

    6 0 Отговор
    Такае, но и ние сме слаби. Стягайте се и напролет да ни зарадвате с добри игри.
  • 10 Независим

    2 0 Отговор
    Наско има ли нещо мъжко в теб,ти удари всички педали в земята.Поне малко чест покажи бе .
  • 11 Йеронимус БОШ

    3 1 Отговор
    Пак ли синия рефрен - САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ? Амн от простотиите им. Да напомним ли на Наско за ДУЗПАТА срещу очев , за отменения РЕДОВЕН гол на Ботев , да спестения чарвен картон за разбита глава в мача със Славия.......Да продължаваме ли още ?
  • 12 Тото 1 и Тото 2

    2 1 Отговор
    Да напомним ли на Наско , че цяла НОРМАЛНА България нарича сините с името - ОТБОР НА ВЛАСТТА ! Защо ли ? Да припомним за Бойко , Делян Шиши , Бакърджиев , Сталийски , Софиянски , Милко Балев........!!!!!!
  • 13 Камен

    3 1 Отговор
    На крива ракета космоса ...... Слаб управленец в комбинация в с Правилния футбол съсипват Левски!
  • 14 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ончо":

    Наско Сираков е играл на две световни и едно европейско, Наско е отбелязал и на двете световни, Наско е носител на бронзова обувка. Тези дето играят с Бетис и Рома падат. Пиши сега ти и онова ФЪРЧИЛО Бербатов какво сте постигнали, защото Наско се е доказал и като ръководител.