Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 19:38 2 466 5

ЦСКА 1948 отново открадна точка от Лудогорец, но не се размина с червения картон

  • лудогорец-
  • цска 1948

„Армейците“ остават в борбата за челните места

ЦСКА 1948 отново открадна точка от Лудогорец, но не се размина с червения картон - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец и ЦСКА 1948 завършиха 1:1 в дербито на 18 кръг в родната Първа Лига и то тъкмо преди зимната пауза, която ще продължи цели 3 месеца.

Бърнард Текпетей вкара за домакините в 76', а Ради Кирилов изравни в 84', като преди това през първата част гол на Каули Оливейра бе отменен заради очевидна засада.

Малко преди последния съдийски сигнал Джонатан от лагера на „армейците“ бе изгонен за два жълти картона в рамките само на две минути, като така се превърна в седмия играч на тима с червен картон от старта на сезона.

Лудогорец пропусна да навакса изоставането си от ЦСКА-София на върха в подреждането, докато ЦСКА 1948 запазва дистанция от 3 точки пред Локомотив Пловдив на третата позиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичовото

    2 4 Отговор
    то съдията значи... обаче, ама,...
  • 2 Специалиста

    11 1 Отговор
    Никой не знае в тая държава по-добре футбола от Супата! Днес в предната статия, колега се заканваше за 3-0, даже се сърдеше че писах че Супата ще излъже Лудогорец, както Венци излъга Левски!

    Коментиран от #4

  • 3 Червена доминация

    10 2 Отговор
    Любо Пенев ел голеадоре българския Алекс фергюсън
  • 4 Минута мълчание в памет на бг футбола

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Специалиста":

    Дай по-добре да залагаме с колко ще паднем от Люксембург
  • 5 фен

    5 0 Отговор
    Този отбор не са "армейци", те са комарджии, създадени са през 2016 година и имат 7 фена. Пишете истината, не се слагайте на Цеката.