Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 17:24 5 057 4

Барселона озвучи клип на Роберт Левандовски с български чалга хит (ВИДЕО)

  • роберт левандовски-
  • чалга-
  • барселона-
  • tiktok

Парчето едва ли някога се е радвало на подобен интерес в спортните среди

Барселона озвучи клип на Роберт Левандовски с български чалга хит (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Българската чалга по традиция е считана за привилегия в спорта на футболистите от родния шампионат из дискотеките в Студентски град, но ето, че парчето на Бисер Кинг „Дом Дом Йес Йес“ озвучи TikTok видеото на испанския гранд Барселона с награждаването на Роберт Левандовски с наградата за „Играч на месеца“ през октомври.

„Каталунците“ са се спрели на необичайния фон единствено на база звученето, което придава динамика на клипа, тъй като дълбоко се съмняваме, че са наясно с текста или пък със символиката на този род музика из Балканите.

Благодарение на TikTok се забелязват все по-широко разпространение на българска музика по света, което никак не е лоша новина, каквато и да е самооценката ни по този повод.

@fcbarcelona Player of the Month! 🏅 #fcbarcelona #barcelona #barçaontiktok #barça #lewandowski #TikTokDeportes #fcb #football #laliga #sports ♬ original sound - Biser King


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1 2 Отговор
    И къде е чалгата ? Това ,ако не се лъжа е песен на Румънеца и Енчев .
  • 2 Катуня

    2 1 Отговор
    си е на чалга ниво!
  • 3 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Това не е ли някаква таджикистанска, някъде там от републиките версия на "Пипни ме тук" Румънеца и Енчев?
  • 4 бай Ставри

    0 0 Отговор
    Даа накъде тръгна световния футбол изобщо !?