Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 08:30 1 286 2

Еден Азар: Чувствам се в задънена улица, не съм щастлив

  • еден азар-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • карло анчелоти-
  • ла лига

Не искам да напускам Реал Мадрид, но това не зависи само от мен

Еден Азар: Чувствам се в задънена улица, не съм щастлив - 1
Снимка:

Нападателят на Реал Мадрид Еден Азар не скри разочарованието си от ситуацията, в която се намира през този сезон. Преди началото на кампанията Карло Анчелоти заяви, че смята да разчита повече на белгиеца, но всъщност се случва точно обратното. 31-годишният футболист е изиграл само 6 мача, като само в 2 от тях бе титуляр, а общият сбор на минутите му на терена е скромните 229. За сравнение през миналия сезон по това време той вече бе натрупал 542 игрови минути. Той сподели пред вестник "Спорт", че се чувства все едно е в задънена улица.

"Ще излъжа, ако кажа, че се чувствам щастлив. Не играя. Тренирам здраво и не съм пропускал занимание. Не се сърдя на треньора, той обяснява решенията си на пресконференциите. За него е трудно постоянно да отговаря на един и същи въпрос. Преди началото на сезона говорихме и той ми каза, че иска от мен да давам най-доброто от себе си. Аз го правя, но вече се чувствам в задънена улица. Искам да играя повече, но трябва да приема ситуацията. Всеки ден се старая да показвам, че мога да съм полезен на отбора. Опитвам се да продължавам да се усмихвам, но има сутрини, в които е все по-трудно. В даден мач очаквам да играя, а не се случва. Явно трябва да се адаптирам към ситуацията. Не искам да напускам Реал Мадрид, но това не зависи само от мен", заяви Азар.

Въпреки това футболистът остава основна фигура в състава на Белгия и се очаква да има важна роля по време на предстоящото Световно първенство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 недей рева

    0 0 Отговор
    вземи си кока и две проститутки и ще те направят щаслив
  • 2 тортиля

    0 0 Отговор
    Един Хазарт не бил щастлиФ....Мале,мале! А българските бедняци дали са щастливи,как мислиш,а?