Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 12:40 1 434 4

Стюард едва не опорочи един от най-романтичните моменти във футбола (ВИДЕО)

  • футбол-
  • сморгон-
  • владислав шубович-
  • брак-
  • предложение за брак

Футболистът на беларуския Сморгон - Владислав Шубович предложи брак на дългогодишната си приятелка по време на дербито с Волна Пинск

Стюард едва не опорочи един от най-романтичните моменти във футбола (ВИДЕО) - 1

Стюард едва не опорочи един от най-романтичните моменти във футбола дни преди началото на Мондиала в Катар, а видео от случката се превърна в хит в социалните мрежи.

Футболистът на беларуския Сморгон - Владислав Шубович предложи брак на дългогодишната си приятелка по време на дербито с Волна Пинск.

Идеалният момент настъпи в 85-ата минута, в която защитникът вкара гол и извика любимата си на терена. Докато извади пръстена и застане на коляно, стюард помисли бъдещата му годеница за нахлула на терена фенка и я изблъска.

Това предизвика гнева на Шубович, който се нахвърли на охранителя. Съотборници на футболиста и съдията на срещата помогнаха стюардът да не пречи повече на романтичния момент и предложението за брак беше направено.

След като чу заветното "да" футболистът целуна годеницата си и и поднесе букет с цветя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    4 1 Отговор
    Стюарда от пренатягане се изложи тотално! И как е възможно да блъскаш грубиянски едно красиво момиче?! Жалък комплексар, същият като всички наши евроатрантически пудели чакащи с изплезени езици похвала от господаря!

    Коментиран от #2

  • 2 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кочо":

    Ти колега май с жена под един покрив не си живял досега! Само на снимки си ги виждал като Десо Шепов!
  • 3 Белоруския маймун

    3 2 Отговор
    откъде да знае що романтика знае само да бомби
  • 4 Сречко

    1 2 Отговор
    По скоро ме вълнува нивото на водата у океана,отколкото маймунските изпълнения на белоруските ватници и техните държанки….