Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 15:29 1 057 1

За пръв път в историята елитен баскетболист признава, че е гей

  • гей-
  • исак хъмфрис-
  • мелбърн юнайтед

Той дори признава, че едва не е посегнал на живота си в опит да скрие самоличността си

За пръв път в историята елитен баскетболист признава, че е гей - 1
Снимка: Shutterstock

За пръв път в историята на елитния баскетбол в Австралия атлет признава, че е хомосексуалист. Това е Исак Хъмфрис от Мелбърн Юнайтед, предаде Daily Mail.

24-годишният център признава, че през целия му живот тази тайна го е изяждала отвътре, защото се е страхувал от реакциите срещу себе си. Той дори е обмисля самоубийство, докато е потискал самоличността си, но е успял да пребори тези си мисли и да изрази на глас, че „можеш да бъде всичко на този свят дори да си гей“.

Хъмфрис също така се надява, че ще може да послужи за пример на останалите спортисти с различна сексуална ориентация, за да признаят същността си и да продължат с живота си, както подобава.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я да вземем всички да кажем, че

    3 2 Отговор
    Сме гейове, че да спре тази пропаганда и кандардисване! Аман!