Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 18:35 722 1

Контузия и в лагера на Испания преди началото на Мондиала

  • хосе гая-
  • испания-
  • катар 2022

Луис Енрике ще се наложи да разчита на Жорди Алба в отбрана

Контузия и в лагера на Испания преди началото на Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският национален отбор ще започне участието си на световното първенство в Катар без титулярния си ляв бранител - Хосе Гая. AS пише, че капитанът на Валенсия е получил контузия в китката по време на тренировка.

27-годишният Гая измести Жорди Алба от титулярите за Луис Енрике през последните две години, като дори от Барселона планират да го привлекат за заместник именно на дългогодишния си бек още през зимата.

Гая няма да е на разположение за срещата с Коста Рика на 23 ноември, но се очаква да е готов за дербито с Германия 4 дни по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.