Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 16:41 851 0

Стоилов се обиди на въпрос за отношенията му с ръководството и призна, че ще пътува само с 13 футболисти за Сандански

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • вихрен сандански-
  • купа на българия

Старши-треньорът на Левски смята, че се преувеличава с коментарите около трусовете в клуба

Стоилов се обиди на въпрос за отношенията му с ръководството и призна, че ще пътува само с 13 футболисти за Сандански - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов изрази възмущението си към медиите по време на днешната пресконференция преди гостуването на Вихрен в Сандански за Купата на България, защото смята, че се преувеличава с коментарите по адрес на взаимоотношенията му с ръководството и спонсорите.

Има някакви спорове и недоразумения, но се надявам да ги изчистим. Аз лично нямам проблеми със спонсора или с когото и да е. Проблемите не са толкова големи, за да драматизираме. Не е нещо сложно. Споровете се водят за управлението на клуба. От спортно-техническа гледна точка и от това, за което сме се разбрали, няма проблеми. И другите неща ще се изчистят. От толкова години работя със Сираков и нямам проблеми, че да имам сега. Нямам никакви разминавания с него и даже ми е обидно, че коментирам тази тема. Има дребни детайли за изчистване в управлението“, каза наставникът на „сините“, цитиран от БНТ.

Междувременно той заяви, че ще замине за Сандански само с група от 13 футболисти, а титулярните ръкавици ще отидат на ръцете на Николай Михайлов. Той заяви, че няма да включи в редиците си хора, които не са готови за това, а останалите играчи от селекцията му са ангажирани с националния отбор или лекуват контузии.

„Мъри“ се разгневи и на въпросите за 500-те хил. лв., които клубът ще плати за лагера в Дубай. Той заяви, че парите са осигурени от трима от спонсорите, а причината, за да търси толкова екзотична дестинация е, че терените в България не позволяват нормалната подготовка на играчите му за пролетния полусезон.

Левски гостува на Вихрен от 13:30 часа на 19 ноември, а при успех на 1/8-финалите ще се изправи срещу Лудогорец, след като „орлите“ днес отстраниха Розова долина с 0:2.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА