Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 16:48 862 0

Контингентът от Барселона в националния отбор на Испания се увеличи с още един играч

  • испания-
  • баселона-
  • катар 2022-
  • луис енрике-
  • хосе гая-
  • алехандро балде

Причината е контузия на един от първите избраници на Луис Енрике

Контингентът от Барселона в националния отбор на Испания се увеличи с още един играч - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона вече официално има цели 7 представители в представителния тим на Испания за Мондиала в Катар, след като Алехандро Балде трябваше да замести контузения Хосе Гая в последния момент.

19-годишният защитник дебютира за „каталунците“ едва преди година и макар от началото на сезона да е почти твърд титуляр за Шави Ернандез той получи доверието на Луис Енрике пред Алекс Морено от Реал Бетис и Алфонсо Педраза от Виляреал.

Селекционерът отдавна е обвиняван в пристрастия към всички играчи, свързани с бившия му клуб, така че едно подобно действие само дава допълнителна храна за критиците му. Оттук насетне всичко, освен класиране за финала в Доха, ще бъде считано за провал и Енрике би следвало да поеме отговорност за селекцията си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА