Last news in Fakti

19 Ноември, 2022 08:06 3 046 5

ВИДЕО ужаси милионите фенове на Джокович по света

  • тенис-
  • тенис на корт-
  • новак джокович-
  • даниил медведев

Сърбинът победи Даниил Медведев с 2-1 сета (6:3, 6:7 (5:7), 7:6 (7:2) в среща от груповата фаза на турнира в Торино, но след втория сет не изглеждаше никак добре

ВИДЕО ужаси милионите фенове на Джокович по света - 1
Снимка: БГНЕС

Видео с треперещата ръка на Новак Джокович ужаси милионите му фенове по света.

Сърбинът победи Даниил Медведев с 2-1 сета (6:3, 6:7 (5:7), 7:6 (7:2) в среща от груповата фаза на турнира в Торино, но след втория сет не изглеждаше никак добре.

Камерата показа как дясната ръка на сърбина трепери, сякаш е болен. Самият той бе навел глава от изтощение и на няколко пъти се поля с вода, за да се съвземе. На друго видео пък се вижда как едва се държи на краката си.

Случилото се бързо се разпространи в социалните мрежи, а феновете на бившия номер 1 в света изразиха сериозно притеснение за здравето му.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 3 Отговор
    Господ Джока и с Грип ща направи днес 2:0 на фриц.Третия сет след 4гейм се пооправи,и отнесе медведев.
  • 2 Рошко

    18 2 Отговор
    По добре да ми трепери ръката, и на мен ми се е случвало при премоумора и изтощение например, отколкото да се гътне от ваксина
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Особенно ме изненада,когато след дълга битка загуби 9гейм на свое подаване.....Тогава 99% смятаха ,че Джокович губи сета и мача....10гейм подава медведев и за нула време 0:30...сложна точка 15:30....после 15:40 и след пробива за 5:5 се видя ,че няма и помен от проблемите на Господ Джока!!Джоко-Джокович!Снощи Рубльов изплува ,като птицата Феникс.......срещу цици- пас!
  • 4 Опааа

    8 0 Отговор
    Глупости! Нищо тревожно!
  • 5 УВ лампа

    2 1 Отговор
    Чичо Джок е уморен и затова има тремор на ръката. Хубаво е,че не му се падна и циципасът.