Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 10:22 1 498 3

Легенда на Левски: Уелтън и Роналдо вкараха, това е събитие, ще пия една ракия за тяхно здраве

  • футбол-
  • уелтън-
  • роналдо-
  • михаил вълчев-
  • левски

Не бива да омаловажаваме победата, дано отстраним и Лудогорец в Разград

Легенда на Левски: Уелтън и Роналдо вкараха, това е събитие, ще пия една ракия за тяхно здраве - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски - Михаил Вълчев, коментира победата на "сините" над Вихрен Сандански с 4:1 и не скри задоволството си, че Уелтън и Роналдо се отпушиха.

"От мач с Вихрен не може да правим генерални оценки и да си вадим поуки. Дай Боже, тази победа да изиграе добра роля за самочувствието и вече да се излезе от това психологическо напрежение.

Хубаво е, че Уелтън и Роналдо вкараха по един гол. Това е събитие, ще пия една ракия за тяхно здраве", пошегува се Вълчев пред "Мач Телеграф".

"Ясно е, че нашите играчи бяха по-класните и по-бързи. Създадоха се доста положения, а по-важното е, че успяха да ги реализират. Левски доминираше и правилно насочваше топката в зони, откъдето да се пробива. Вихрен игра по-прибрано, но силите им стигнаха до 60-ата минута. Не бива да омаловажаваме победата, дано отстраним и Лудогорец в Разград", каза Вълчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Aлфа Bълкът

    3 2 Отговор
    Нямат повод за радост подуенци, трагедията в първенството все още продължава!
  • 3 Оня

    0 0 Отговор
    Според някой се готви срамно обединение с Лудогорец , по примера на Литекс , дето стана ЦСКА . Това , че на армията има позорно жуже , не трябва да е причина на Герена да има гелосана шамандура