Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 09:35 1 253 3

Левски без основен футболист и за двата сблъсъка с Лудогорец

  • илиян стефанов-
  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • купа на българия

На 4 декември те ще трябва не само да защитят Купата, която спечелиха през май, но и да запазят единствените си шансове за трофей през този сезон

Левски без основен футболист и за двата сблъсъка с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Левски стигна до два мача с Лудогорец за финал на годината. А втората среща ще има огромна цена за "сините". На 4 декември те ще трябва не само да защитят Купата, която спечелиха през май, но и да запазят единствените си шансове за трофей през този сезон. Титлата отново е мираж след серията от издънки в първенството.

Лошото е, че и в този мач Левски отново ще бъде без Илиян Стефанов. Причината е, че възстановяването му върви по-бавно от очакваното. На "Герена" се надяваха, че той ще се оправи поне за втората среща с "орлите", за да се увеличат опциите на Станимир Стоилов в атака. Това обаче няма да се случи. Така Левски ще трябва да се справя в тези решителни за отбора битки без него, ако не се случи някакво чудо, а "сините" не вярват да има такова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алена

    1 3 Отговор
    Левски винаги има шанс! Още от времето на Цола Драгойчева този отбор се управлява чрез политически директиви и административни заповеди. Подобно вмешателство е изключително вредно за клуба и неговото бъдеще!

    Коментиран от #2

  • 2 Саса

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алена":

    А как се управлява ЦСКА - София, уважаеми!?!? Дали Булстат на Литекс, още ползват? Май- да!
    И щеше ли изобщо да има ЦСКА - София, ако нямаше ЦСКА Москва?!?!? Коя е партията - майка !?!?!?

    Коментиран от #3

  • 3 Факт

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Саса":

    Спорно е коя е партията - майка на ЦСКА - КПСС или БКП!?