Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 08:30 5 472 12

Пол Скоулс за Роналдо: Мисията е изпълнена… задник!

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • пол скоулс-
  • уейн рууни-
  • рио фърдинанд

Рууни и Рио Фърдинанд също коментираха раздялата му с Ман Юнайтед

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед Пол Скоулс даде воля на емоциите си след новината, че клубът и португалския нападател официално са се разделили.

Скоулс, който постоянно критикува повечето от актуалните футболисти на “червените дяволи”, пусна стори в Инстаграм с кратко, но ясно послание: “Мисията е изпълнена… задник”.

Пол Скоулс за Роналдо: Мисията е изпълнена… задник!

Уейн Рууни също взе отношение по горещата тема. Подобно на Скоулс, и той не е в добри отношения с Роналдо, но подходи значително по-дипломатично в изказването си.

“Тъжно е, че един от най-добрите футболисти в историята си тръгва по такъв начин. Като бивш негов съотборник и като фен на Юнайтед наистина съм тъжен от тази раздяла, но не съм изненадан. След интервюто на Роналдо и атаките му към клуба, нямаше друг вариант. Кристиано постигна много в Манчестър Юнайтед и му пожелавам всичко най-добро, независимо кой ще е следващият му отбор”, заяви Рууни.

“Току-що видях новината за раздялата на Роналдо с Манчестър Юнайтед. Така е най-добре и за двете страни”, написа в социалните мрежи Рио Фърдинанд, а след това добави и кратко видео, в което изтъкна, че португалецът си остава легенда на “червените дяволи”.

Мениджърът на Бърнли и бивш капитан на Манчестър Сити Венсан Компани пък беше попитан в ефира на ВВС от Гари Линекер дали би взел Роналдо в своя отбор.

“Ние имаме нужда от футболисти, които могат да тичат”, шеговито отговори белгиецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пуста завист

    32 4 Отговор
    Юнайтед стана малко отборче за бизнес и препродаване а не за футболни резултати
  • 2 Как

    7 10 Отговор
    От ТАКЪВ, ТАКИВА номерца!
  • 3 супер добра новина

    13 16 Отговор
    браво на юнайтед този надут пуяк тип лигльо трябва да знае че света не се върти около него да си ходи някъде в пустините да играе там чаршафите го харесват ! тук при хората няма място
  • 4 Рижко ще се пръсне от завист

    10 3 Отговор
    Най-после разбра ли от коя страна се рита топката
  • 5 Факт

    15 4 Отговор
    Само се чудя кой е Скоулс ,ден хак,и други теб подобни личности че да коментират футболист номер едно в света .човека донесъл няколко титли на Манчестър..един от идолите на Манчестър .наравно с сър Алекс Фъргюсън..Кой е Тен Хак..???какво е допринесъл за Манчестър ..едно голямо Нищо .за това че футболиста не е влязъл за 3 Мин в игра..което си е чиста подигравка..се вдигна скандал от земята до небето ..казал че не уважава треньора защото и треньора не го уважава..Ами то е така..какъв е проблема ..не виждам играч по добър в Манчестър от Роналдо дори хич да не тича..може да тича 100 метра но има защо..футболът не е само да тичаш безразборно като петел без глава .ако Ман Юн бяха сериозен отбор щях да защитят своя идол..да покажат че държат на своите герои..а те защитиха някакъв си Тен хаг..дето никога не в бил нищо за Манчестър нито ще бъде...да защитиш някой който не представлява нищо за теб ,не е направил нищо за теб..и да пренебрегнеш човека който те е издигнал до висините във футбола години наред..който се е доказал като номер едно години наред..това е чиста простотия .един отбор винаги трябва да защитава своите герои..те са се трудили години наред за този отбор..а ти най леко мислено му го...., за да защитиш някой който не е дал буквално нищо за този отбор..изглежда в ръководството на Манчестър наистина има нещо сбъркано..не Роналдо а единствено ръководството на Манчестър е виновно за това че застана на страната на един "Никой"..

    Коментиран от #7, #10, #11

  • 6 Ъпсурт

    13 1 Отговор
    Като Роналдо скоро в този пропаднал тим няма да има,този човек е по добър от целия отбор и можеше дори да е играещ треньор,по добър е и от треньора гаранция,но просто не е британец,а там са нещо като супер патриоти на тази тема,пускаха некадърника лицемера и продажник Гигс до 40 години,само и само защото е британец.поне им го каза на всички в тоя смешен отбор за какво стават хахахахаха.
  • 7 НЕРЕЗ

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Това което си написал важи за Украйна....

    Коментиран от #9, #12

  • 8 Коментар

    9 1 Отговор
    Рижавия гей Paul Scholes трябва да коментира само своя съпруг Gary Neville.
    Аман от объркани англисйски satanisti!
  • 9 Нерезът

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "НЕРЕЗ":

    Цяла ДЖЕНДАРИЯ ги защитава.....
  • 10 Бербатов

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Няма ме в Ман Ю да му подавам топката на празна врата и го разкриха.Фергюсън щеше да го пребие за това интервю.
  • 11 Ха ха

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Хайде за тичане не говори.Този геЙзер Роналдо освен да тича какво може друго да прави? А забравих- да се гушка и с Бадр Хари.
  • 12 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "НЕРЕЗ":

    ..и по какъв повод намесваш темата Украйна не разбрах....защо се чешеш там където не те сърби ..ние на Украйна нито можем да им помигнем нито да им навредим...нито пък на Русия....,ако мислите че с два танка и един самолет можем да помогнем на Украйна или с тях да навредим на русия значи Нещо сте само заблудили..а и темата Украйна не ме се коментира вече защото като цяло от нас абсолютно нищо не зависи...така че да я дъвчем е излишно..