Last news in Fakti

26 Ноември, 2022 15:03 5 434 9

Борислав Михайлов през 1983 г.: Не познавам вкуса на цигарите и алкохола

  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • алкохол

Действащият президент на БФС обаче на по-късен етап е опознал тези пороци

Борислав Михайлов през 1983 г.: Не познавам вкуса на цигарите и алкохола - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, имаше страхотна кариера в действащите си години на футболист. Това се дължи не само на таланта, но и на дисциплината в ранните му години в спорта. Днес обаче имиджът му е почти напълно унищожен след невиждания упадък на родния футбол под негово управление и някои шокиращи скандали около бохемския му начин на живот.

Вестник „Тема Спорт“ публикува днес едно негово интервю от 1983 г. пред изчезналия вече ежедневник „Кооперативно село“. То е по повод наградата му за „Най-добър вратар“ в бившата „А“ група. В него Михайлов разказва, че никога не се е подхлъзвал по цигарите и алкохола.

Благодарен съм му (бел. ред.: На баща му Бисер Михайлов) за големите усилия да ме направи истински човек и спортист. Предпазва ме от главозамайване, помага ми с навременни съвети, заради него не познавам вкуса на цигарите и алкохола“, казва Боби Михайлов в онова си интервю отпреди 39 години.

Запоите в БФС днес са един от порочните символи на българския футбол. Най-често те се случват преди конгресите, когато се вземат съдбоносни решения за спорта. Организират се пищни частни партита по хотели и ресторанти на близки до президента и ръководството хора.

Дори има куп клипове с участието на Михайлов, на които той е във видимо нетрезво състояние. На едно от тях той дори се крепи върху плещите на бившия спортен министър - Красен Кралев, по време на публична изява на Бойко Борисов от дните му на премиер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    30 0 Отговор
    Да ама много бързо ги навакса тези години и стана алкохолик перуци
  • 2 кУмУнист

    27 1 Отговор
    Стомаха му бидон, устата пепелник
  • 3 Евгений Минчев

    21 0 Отговор
    Това не е вярно.Веднъж през 83-та се качи в трамвая ми почти пълзешком след което повърна и застана пред последната врата да пази дузпи.
  • 4 Циник

    16 0 Отговор
    Ми той и сега не познава вкусът на алкохола; защото след толкова изпито количество му е като водичка.
  • 5 Бацето

    10 1 Отговор
    Заради тази излагация му даде червен картон.
  • 6 Още

    14 1 Отговор
    От тогава лъже.
  • 7 Бибитко

    19 0 Отговор
    Борислав Михайлов загуби всякакво достойнство на човек, когато подаде оставка от поста шеф на БФС, а после се върна, манипулирайки и фалшифицирайки изборите на последния конгрес на организацията. За 15 години под негово ръководство, футболът у нас загуби не само позиции в ранглистата на УЕФА, но и своя авторитет на най-любимия и най-посещавания спорт. Тъжното е, че с всички свои действия Борислав Михайлов хвърли петно върху предишната си спортна кариера и в бъдеще ще го помнят не като един от най-добрите вратари, а като некомпетентен и скандален човек.
  • 8 Типична картинка

    10 0 Отговор
    Има ли българин, да се е напълнил с пари и да не се е пропил и разпушил на поразия питам!!? При кой друг народ го има това нещо? Добре ни действат политиците, та се грижат пари да не видим. Лошото е, че докато ни пазят, се пропиха и те, пък синовете им наркомани до един. Българинът освен за наркотици и алкохол, за друго не знае да харчи. Малка му е държавата, затова му е малка и душичката. А пък и работодатели едни ги имаме, хвани единия удари другия, плащат на пушачите повече. После що не вървял работата, що не тръгвал бизнесът, ами погледнете се в огледалото господа! От българина нищо не става, факт!
  • 9 ВОДНИЯ ДУХ

    2 4 Отговор
    Тя крушата не пада по-далеч.И преди него имаше един.Хванал се за поста като удавник за сламка.