Last news in Fakti

5 Декември, 2022 17:39 1 655 3

Бившата съпруга на Дуейн Уейд го съди, защото искал да се възползва от транссексуалността на дъщеря им

  • дуейн уейд-
  • шиован финчис-уейд-
  • транссексуални

Бившата звезда на NBA оспорва обвиненията, въпреки някои негови публични изяви

Бившата съпруга на Дуейн Уейд го съди, защото искал да се възползва от транссексуалността на дъщеря им - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата баскетболна звезда Дуейн Уейд ще влезе в съда за пореден път, за да се изправи срещу бившата си съпруга - Шиован Фънчис-Уейд, тъй като тя го обвинява в опит да се възползва от транссексуалността на дъщеря им - Зая, предаде NBC.

15-годишното дете разкри по-рано през годината, че е транссексуална, а след това получи публична подкрепа от баща си и мащехата - Гейбриъл Юниън. Тя дори решава да смени името си.

Шиован обаче забелязва опит на бившия си съпруг, за да се хареса на LGBTQ+ общността и така с новото му семейство да си донесат бизнес печалби.

Уейт междувременно смята, че това е пореден опит на бившата му жена, за да го очерни пред обществото, въпреки че се е опитал да подкрепи детето си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бояджия

    14 0 Отговор
    Е как да го очерни повече?
  • 2 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Това отдясно е сина му!

    Коментиран от #3

  • 3 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    под, отляво!