Last news in Fakti

6 Декември, 2022 17:38 1 486 0

Евгени Иванов обясни защо Пламен Константинов е избран отново за селекционер на България

  • евгени иванов-
  • пламен константинов-
  • българия

Един от членовете на Управителния съвет към Българската федерация по волейбол очаква максимални резултати за тима

Евгени Иванов обясни защо Пламен Константинов е избран отново за селекционер на България - 1
Снимка: БГНЕС

Пламен Константинов официално започна втория си период начело на България, като старши-треньор, макар тепърва да очакваме мачовете, в които ще изведе тима. Един от членовете на Управителния съвет към Българската федерация по волейбол (БФВ) - Евгени Иванов, разкри какви са причините, за да се гласува отново доверие на Константинов в предаването Block Out.

За мъжкия ни национален отбор предстои една изключително тежка и важна година. Може би това беше един от аргументите да се гласува доверие на Пламен Константинов, защото той вече се е доказал нееднократно и на клубно, и на национално ниво. Познава голяма част от момчетата и има страхотна мотивация и амбиция да работи, което е изключително важно. Това са най-важните аргументи да бъде избрана неговата кандидатура пред тези на останалите“, каза „Пушката“.

Той обаче не се унесе в романтични прогнози за „светлото бъдеще“ на националния ни тим. Вместо това сподели, че очаква новият наставник да извлече максимума от опитните фигури и в същото време да интегрира младите таланти, за да постави основните на нов силен период за българския волейбол на световната сцена.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА