Last news in Fakti

8 Декември, 2022 08:00 2 083 3

ФИФА потвърди за смъртен случай на Мондиала в Катар

  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • смъртен случай-
  • инцидент-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Работникът е починал на място, след като се подхлъзнал и паднал от рампа, докато извършвал ремонтни дейности в хотела, в който е бил настанен отборът на Саудитска Арабия

ФИФА потвърди за смъртен случай на Мондиала в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ФИФА потвърди за нов смъртен случай в Катар! Работник по поддръжката в тренировъчната база на финалиста Саудитска Арабия е загинал след инцидент с мотокар. Трагичният случай се разиграл по време на груповата фаза на турнира. Първоначално информацията е разпространена от авторитетното издание The Athletic, но едва днес получи своето официално потвърждение.

Работникът е починал на място, след като се подхлъзнал и паднал от рампа, докато извършвал ремонтни дейности в хотела, в който е бил настанен отборът на Саудитска Арабия.

„ФИФА е дълбоко натъжена от тази трагедия и нашите мисли са със семейството на работника. Веднага след като ФИФА бе уведомена за инцидента, ние се свързахме с местните власти, за да получим повече подробности. ФИФА ще може да коментира допълнително случая, след като съответните процеси, свързани със смъртта на работника, бъдат завършени”, се казва в изявлението от Световната футболна централа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макс

    10 2 Отговор
    Това световно ще остане в историята като кървавото световно по футбол. Неподходящо място , неподходящ сезон , за да се напълнят нечии джобове. За мен това е фалшиво световно и вече не го следя.

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    много смъртни СЛУЧАЙ е имало но са ПРИКРИВАНИ
  • 3 Раданч Татлъту

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Макс":

    И на кой му пука,че не го следиш?🙉🤡🙉