Last news in Fakti

8 Декември, 2022 12:47 1 190 4

Меси ще бъде избран за президент, ако гаучосите спечелят Мондиал 2022

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

35-годишният магьосник е най-добрият играч на тима в Катар, като до този момент се е отчел с три гола и една асистенция

Меси ще бъде избран за президент, ако  гаучосите спечелят Мондиал 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Аржентина - Маурисио Макри, заяви, че Лионел Меси ще бъде избран за президент, ако отведе гаучосите до титлата на Мондиал 2022 година.

35-годишният магьосник е най-добрият играч на тима в Катар, като до този момент се е отчел с три гола и една асистенция.

Феновете на Аржентина разчитат на Меси да ги изведе до славата за трети път, като последният триумф бе под знака на Диего Марадона през 1986 година.

Макри, който е бил кмет на Буенос Айрес и президент на Бока Хуниорс, е убеден, че ако Меси успее в начинанието, то след като прекрати кариерата си, ще бъде избран за държавен глава.

"Ако спечелим Световното, може да бъдете сигурни, че всички ще го изберем единодушно за държавен глава", заяви Макри пред "Марка".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    1 1 Отговор
    А нашият къде е!
  • 2 Никой

    0 3 Отговор
    Абе и българския Меси по едно време беше наточил гребена да става президент на най бедната страна в ЕС,но някой го посъветва,че с тоя умствен багаж да не преяжда с власт и предложи един професор. Само ,че сгреши.пРезидент стана един ограничен военен със същия капацитет на мисловност.
  • 3 месито на Bystrica tiger

    3 1 Отговор
    Да им пратим бистришкия тигър , много е ефективен , от втория път дузпа вкарва , естествено като вратаря плонжира атрактивно в другата посока , пък и е много подготвен в управленските дела , направо най-подготвения . Лично ще им го опаковам .
  • 4 Ехааа

    4 1 Отговор
    А Баце не иска да е президент. Няма келепир там. Парата е за Баце истината. Меси Тулупски! Срам ме е от простащината му и от наглостта му! А вас не ви ли е срам, такъв човек да е лицето на България?