Last news in Fakti

11 Декември, 2022 14:15 1 397 0

Жорди Кайседо ще играе в Русия

  • жорди кайседо-
  • тигрес-
  • русия-
  • футбол-
  • цска

Според информациите агентът на еквадореца води преговори с два отбора, като нещата се развиват с бързи темпове

Жорди Кайседо ще играе в Русия - 1

Бившият нападател на ЦСКА Жорди Кайседо най-вероятно ще продължи кариерата си в руското първенство, пишат медиите в Мексико. 25-годишният футболист бе свързван с трансфер в Лудогорец, но в момента изглежда много по-вероятно да продължи кариерата си в Русия.

Според информациите агентът на еквадореца води преговори с два отбора, като нещата се развиват с бързи темпове.

Кайседо не попада в плановете на старши треньора Диего Кока за новия сезон, но шефовете на Тигрес не желаят да го продават, а по-скоро ще търсят отбор, на който да го преотстъпят.

В Тигрес смятат, че Кайседо може да развие своя потенциал в руското първенство и след това да вземат по-добри пари за него.

Еквадорецът показа желание и качество в предсезонната подготовка на Тигрес, но Диего Кока вече направи задълбочен анализ и взе своето решение относно бъдещето на Кайседо в отбора поне на този етап.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА