Last news in Fakti

12 Декември, 2022 11:37 1 548 4

Тодор Янчев поема ЦСКА 1948

  • тодор янчев-
  • футбол-
  • цска 1948

Любопитно е, че в началото на месеца бившият армейски капитан беше обявен за старши треньор на Спортист (Своге), но престоят му при "шоколадите" продължи само няколко дни

Тодор Янчев поема ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС


Легендарният полузащитник на ЦСКА Тодор Янчев ще поеме ЦСКА 1948, като се очаква в най-скоро време "червените" да обявят назначението. Както е известно, преди няколко дни столичният клуб се раздели с Любослав Пенев, а малко след това излезе информация, че именно Янчев е сред основните кандидати за наследник на Ел Голеадор, пише Sportal.bg.

Любопитно е, че в началото на месеца бившият армейски капитан беше обявен за старши треньор на Спортист (Своге), но престоят му при "шоколадите" продължи само няколко дни. Вчера Янчев се е срещнал с финансовия благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов и вече всичко между двете страни изглежда уточнено.

По всяка вероятност досегашният наставник на дублиращия отбор на "червените" Валентин Илиев ще се раздели с клуба, като за момента не е ясно кой ще заеме позицията му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дневниците

    4 2 Отговор
    До края на сезона и си аут, тодоре. При цеките ще си роб, а не треньор
  • 2 Бабугер

    3 2 Отговор
    Треньо е Стойчо, Тодар и Нанков са помощниците. При цеките всичко е стари шлагери и прочетени вестници.
  • 3 КЗЛ

    2 2 Отговор
    Тодор Янчев най накрая и той разбра, че преименуваните и преоблечените които, A 1 време бяха Хисаря-Христо Кърпачев - ФК Осъм –ЛЕКС- Ловеч- Литекс НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЦСКА ! ЦСКА СЕ ВЪЗРАЖДА !!! КЗЛ! КЗЛ! КЗЛ!
  • 4 Майора

    0 0 Отговор
    Скоро всички т.н. легенди на ЦСКА ще се извъртят на рулетката и ще свършат. Някои ще започнат да се повтарят и изхабяват още повече.
    Сега цялата власт е при Стойчо, който скоро ще измете двора и ще заключи вратата.