Last news in Fakti

12 Декември, 2022 15:33 1 320 0

Алан Шиърър за Хари Кейн: Този пропуск ще го преследва до края на живота му

  • хари кейн-
  • алан шиърър-
  • англия-
  • катар 2022

Голмайсторът на Англия пропусна дузпа срещу Франция на 1/4-финалите в Катар

Алан Шиърър за Хари Кейн: Този пропуск ще го преследва до края на живота му - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Кейн е една от най-дискутираните фигури в Англия през изминалите няколко дни, след като пропусна дузпа срещу Франция, с която можеше да прати 1/4-финалната среща от световните финали в Катар в продължения. Друга легенда на англичаните - Алан Шиърър, смята, че това е момент от живота на Кейн, който ще го преследва до края на живота му.

Кейн ще го боли до края на живота му. Няма да има ден, в който да не мисли за онзи миг или някой да не му го припомня“, написа Шиърър в анализа си за The Athletic.

Самият бивш голмайстор на „трите лъва“ си спомня един подобен момент от дербито между Нюкасъл Юнайтед и Съндърланд, когато сам праща един наказателен удар в ръкавиците на Томас Сьоренсен. До днес той носи вината със себе си, защото не е успя да помогне на „свраките“ в момент, в който всички са разчитали на него.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА