Last news in Fakti

13 Декември, 2022 08:52 1 114 1

Херо договаря разтрогнал от Локо Пд и уреди друг бек за Спартак Вн

  • спартак варна-
  • димитър димитров - херо-
  • футбол

Вдигнаха тавана на заплатите при "соколите"

Херо договаря разтрогнал от Локо Пд и уреди друг бек за Спартак Вн - 1
Снимка:

В Спартак Варна работят усилено върху селекцията за пролетния дял от шампионата. „Соколите“ вече са постигнали устна договорка с бранителя Крум Стоянов, който за последно носи екипа на Етър, съобщава Vsport.bg. Левият краен бранител е юноша на Сливен, играл за Черноморец Бургас, Славия, Локо Пд, Ботев Пловдив, Берое и ЦСКА 1948.

Любопитното е, че от Спартак Варна водят преговори с още един ляв бек. Това е напусналият Локомотив Пловдив по взаимно съгласие Александър Василев. 27-годишният футболист не влизаше в плановете на Александър Томаш и реши да продължи кариерата си в друг клуб. Василев има предложение и от друг елитен тим, но поне засега е по-склонен да облече фланелката на „соколите“.

Засега не е ясно кой е приоритет пред новия наставник на варненци Димитър Димитров – Херо, но няма да е изненада ако и двамата бъдат привлечени при спартаклии.

Както вече съобщихме близо до подпис със „соколите“ е и бившият футболист на Черно море Александър Цветков.

В същото време стана ясно, че шефовете на Спартак Варна са поставили таван на заплатите в клуба. Новите контракти на играчите ще бъдат подписвани максимум до 10 хиляди лева, което е доста добро възнаграждение, предвид заплатите в клубовете, конкуренти на „соколите“ в борбата за оцеляване. Разбира се няма да са много играчите, които ще получават подобни суми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    0 0 Отговор
    само брадвари с високи заплати не става.......напролет ще видим, павлин да му мисли, че проектите на херо са бая скъпички, да не вземе да се разболей април-май.......