Last news in Fakti

13 Декември, 2022 09:05 1 451 1

Нигериец си тръгнал без да иска и стотинка от Левски

  • абдулахи шеху-
  • левски-
  • футбол

Бившият национал на африканската държава бе привлечен изненадващо с идеята, че може да бъде ползван като десен бек и дефанзивен халф

Нигериец си тръгнал без да иска и стотинка от Левски - 1

Нигериецът Абдулахи Шеху си тръгнал без каквито и да е проблеми от Левски. Както е известно, той скъса със "сините", след като Станимир Стоилов не бе очарован от изявите му.

Бившият национал на африканската държава бе привлечен изненадващо с идеята, че може да бъде ползван като десен бек и дефанзивен халф.

Абдулахи записа точно 9 мача - 8 за първенство и 1 за Купата на България. Последният се оказа фатален за него, след като се наби в очите с грешно изпълнение на тъч, пише "Мач Телеграф".

Нищо, че преди това отново попадна в полезрението на "суперорлите", Шеху дори бе получил повиквателна за контролата с Португалия.

Той обаче реши да остане да тренира на "Герена", защото там не му гарантирали титулярно място. Да, но явно не го е направил достатъчно добре, защото изпусна и това в Левски.

Шеху се е съгласил да си тръгне на минутата без да прави проблеми и да търси пари от "сините", каквито му се полагат, защото имаше договор с клуба до лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    1 0 Отговор
    Това е пунта на китайката ! Скок,по скок е пътя към Европа, без граници,мраници ще отиде там?!....п.п.Кой му даде паса?!Тънка ккорупция-тип сухо....