Last news in Fakti

13 Декември, 2022 19:33 1 755 0

Луис Енрике призна, че би променил селекцията си за Испания, ако се върне назад

  • луис енрике-
  • испания-
  • катар 2022

Бившият вече селекционер на „Ла Фурия Роха“ има угризения около състава

Луис Енрике призна, че би променил селекцията си за Испания, ако се върне назад - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национален селекционер на Испания - Луис Енрике, призна, че би променил избора си за отбора, с който пътува за Катар, в интервю в Twitch стрийма Ibai.

Щях да извикам 25-има, а един не бих поканил. Щеше да има промяна“, каза Енрике, но не пожела да конкретизира кого би заменил от избраниците си.

Поглед към статистиката показва, че няколко футболисти не взеха участие в нито една минута на Мондиала. Това са Ерик Гарсия, Уго Гуиямон, Йереми Пино, Давид Рая и Роберт Санчез. Последните двама са вратари и това обяснява липсата им на игрово време, така че погледите са насочени към играчите на Барселона, Валенсия и Виляреал. Не е изключено обаче старши-треньорът да е останал разочарован и от човек, на когото е гласувал доверие. Марко Асенсио бе титуляр в 3 от четирите мача, като се отблагодари с гол единствено при разгрома със 7:0 над Коста Рика, а Нико Уилямс бе любимата му резерва, която така и не оказа особено влияние върху мачовете.

Едно е сигурно - Испания разочарова, както своите привърженици, така и специалистите, които предвиждаха минимум полуфинал за „Ла Фурия Роха“, а това отива изцяло на сметката на Луис Енрике.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА