Last news in Fakti

19 Декември, 2022 17:18 3 280 1

Сексапилната страна на световното в Катар през погледа на социалните мрежи (СНИМКИ)

  • катар 2022-
  • ивана кнол-
  • кенеди съмърс-
  • наоми кембъл-
  • янет гарсия-
  • лали еспосито-
  • аврил мати-
  • вероника уефер

В страната-домакин може и да нямаше особено много демонстрация на плът, но в интернет ограничения нямаше

Изпратихме едно от най-противоречивите световни първенства по футбол в историята с кулминацията от титлата на Аржентина във финала снощи. Сега е време за обзор на събитията и няма как да пропуснем възможността, за да проверим поведението на фенките в социалните мрежи, които се противопоставиха на ограниченията в Катар, възползвайки се от свободата в интернет.

Лекарката д-р Кенеди Съмърс стискаше палци през цялото време на „албиселесте“ и съвсем нормално остана щастлива от развоя на събитията в Близкия Изток.

View this post on Instagram

A post shared by Dr. Kennedy Summers, MD (@misskennedys)

Певицата Лали Еспосито също отпразнува успеха на своята родина, въпреки проблемите в миналото, които си имаше по адрес на Лео Меси.

View this post on Instagram

A post shared by LALI (@lalioficial)

Супермоделът Наоми Кембъл стискаше палци на Франция и дори сподели снимка с Килиан Мбапе, за да му пожелае успех преди финала.

Ивана Кнол вече си заслужи прозвището на най-сексапилната фенка в Катар, след като бе сред малкото, позволили си да демонстрират кожа в подкрепата си за Хърватия.

Боксьорката Аврил Мати изненадващо също избра да застане на страната на Аржентина, като се включи активно в празненствата за титлата.

Бразилия пък се радваше на подкрепата на еротичния модел Вероника Уефер.

Янет Гарсия застана плътно за родното си Мексико, независимо от разочарованието за „мариачите“ в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кикимо

    2 0 Отговор
    Френския африканец с този тpaвеpc ли си ляга бе???