Last news in Fakti

20 Декември, 2022 06:15 5 085 1

Бензема има едно важно условие, за да продължи да играе за Франция

  • карим бензема-
  • футбол-
  • франция-
  • зинедин зидан

Той иска за селекционер да бъде избран Зинедин Зидан

Бензема има едно важно условие, за да продължи да играе за Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Реал Мадрид - Карим Бензема обяви, че прекратява кариерата си в националния отбор на Франция. Носителят на Златната топка за 2022 година обаче може да преосмисли решението си, твърди Footmercato.

Офанзивният футболист има едно важно условие, за да продължи да играе за "петлите". Той иска за селекционер да бъде избран Зинедин Зидан.

Бъдещето на настоящият треньор Дидие Дешан е неясно. Той има договор до края на месеца, като в следващите дни се очаква да вземе решение дали ще го поднови до Евро 2024. Фаворит за евентуален заместник на Дешан е именно Зидан.

Бензема работи със Зизу в Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монк

    2 1 Отговор
    Какви глупости пишете, той вече обяви, че се отказва