Last news in Fakti

20 Декември, 2022 13:40 3 436 5

Меси на косъм от сериозен инцидент

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • инцидент

За играчите всичко премина само с уплаха и изгубената бейзболна шапка на Паредес

Меси на косъм от сериозен инцидент - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионският парад на футболистите на Аржентина за малко не беше помрачен от нелеп инцидент. Лионел Меси и четирима негови съотборници едва не пострадаха сериозно в разгара на празненствата.

Докато Меси, Анхел Ди Мария, Леандро Паредес, Николас Отаменди и Родриго Де Пол се возеха в задната част на открития автобус, който тържествено обикаляше улиците на Буенос Айрес, петимата се разминаха на косъм с електрически кабел. Първоначално те не забелязаха опасната ситуация и се наложи да проявят светкавичен рефлекс, за да залегнат навреме.

За играчите всичко премина само с уплаха и изгубената бейзболна шапка на Паредес.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    7 0 Отговор
    Сега от сайта да излязат и да кажат: Кой им се обади и махнаха статията за Семерджиев! Какви журналисти сте, ?за една заплата продавате най-ценното в професията ви! ПОЗОР!
  • 2 Прос Спортис Футболис

    7 8 Отговор
    За малко кебелът да им отнесе празните крътуни !
  • 3 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝

    6 2 Отговор
    .....е това е ползата да си ..1.57см...🏆

    Коментиран от #4

  • 4 Тооооочно

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝":

    А ко имаше ръста на португалеца щеше е като Супата!
  • 5 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Да си оправят мизерията и инфраструктурата ,не да дават пари за викачи и футболна агитка .С тези пари в Катар на всички индиянци /роми / поне кабелите щяха да оправят .Много яко щеше да стане ако се бе случило факт инцидента ,смяххх,