Last news in Fakti

23 Декември, 2022 10:27 1 591 2

Ман Юнайтед с възможно най-лекия съперник на 1/4-финалите на "Карабао Къп"

  • карабао къп-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • жребий-
  • чарлтън

На "червените дяволи" се падна възможно най-лекия съперник в лицето на третодивизионния Чарлтън

Ман Юнайтед с възможно най-лекия съперник на 1/4-финалите на "Карабао Къп"  - 1

Жребият за 1/4-финалите на "Карабао Къп" бе благосклонен към фаворитите и най-вече към Манчестър Юнайтед. На "червените дяволи" се падна възможно най-лекия съперник в лицето на третодивизионния Чарлтън. Освен това "червените дяволи" ще имат и предимството да домакинстват на "Олд Трафорд".

Другият голям фаворит в турнира - Манчестър Сити ще гостува на Саутхемптън. Останалите две двойки са Нюкасъл - Лестър и Нотингам Форест - Уулвърхемптън.

Срещите от четвъртфиналната фаза на "Карабао Къп" ще се изиграят в седмицата след 9 януари, като точните дати и начални часове ще бъдат определени по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вектор

    0 2 Отговор
    За това ще се борят тази година.Догодина за купата на лигата и чак следваща може за титлата ,а след 5 години и за шампионската лига .
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Не ги следя шашмаджиите.Мога да ви кажа ,че докато залагах,Чарлтън бе много здрав отбор.Не вярвам да е по различно и сега!Тогава играеше в Премиер шип и в първа дивизия.