Last news in Fakti

26 Декември, 2022 21:15 2 601 1

Джанлука Фереро е новият президент на Ювентус

  • ювентус-
  • джанлука фереро-
  • президент

От клуба обявиха и новия борд на директорите

Джанлука Фереро е новият президент на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Джанлука Фереро е новият президент на Ювентус, съобщиха от пресслужбата на торинския клуб. Бордът на директорите на "бианконерите" включва още Фиорана Витория Негри, Маурицио Сканавино, Диего Пистоне и Лаура Капиело, предава БТА.

В края на ноември цялото ръководство на Ювентус, включително президентът Андреа Аниели и вицепрезидентът Павел Недвед, подадоха оставка.

На 18 януари 2023 година ще се проведе общо събрание не акционерите на клуба, на което промените ще бъдат утвърдени.

Джанлука Фереро е роден в Торино през 1963 година, а през 1988 се дипломира със специалност "Икономика и търговия". Той е бил на ръководни постове в много компании, Вицепрезидент е на Административния съвет на "Банка дел Пиемонте" и е член на Административния съвет на "Италия Индепендънт Груп".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как се притеснявах за Ювето !

    1 0 Отговор
    А ти ?