Last news in Fakti

26 Декември, 2022 21:43 2 178 3

Шеф на Байерн потвърди за новия договор на френски национал

  • байерн-
  • хасан салихамиджич-
  • договор-
  • люка ернандес

Настоящото споразумение на Люка Ернандес изтича през лятото на 2024-а

Шеф на Байерн потвърди за новия договор на френски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Германският шампион - Байерн Мюнхен, е готов да предложи нов договор на защитника Люка Ернандес. Настоящото споразумение на французина изтича през лятото на 2024 година.

Спортният директор на „баварците“ - Хасан Салихамиджич, обяви, че пеговорите с агентите на Люка вървят много добре. „Той носи гена на Байерн. Неговото бъдеще е в Байерн, няма съмнение в това“, каза Салихамиджич.

Ернандес получи тежка контузия още в първия мач на Франция на Световното в Катар, когато „петлите“ се наложиха над Австралия с 4:1, предава topsport.bg.

Брат му Тео го замени подобаващо до края на турнира, като дори се разписа срещу Мароко при победата с 2:0 в полуфиналите, но не успя да помогне на Дидие Дешан и компания да избегнат поражение от Аржентина в спора за трофея след 3:3 в редовното време и продълженията и 2:4 при дузпите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    3 2 Отговор
    Колко трябва да си жалък играч за да цъкаш в Германия

    Коментиран от #2

  • 2 Ни думай ва!

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Смех":

    Най великия футболист който е раждала България, "цъка" 11 години в Бундеслигата! Ама сигурно си малък и ти е простено!

    Коментиран от #3

  • 3 Смех 😆🤡🤣

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ни думай ва!":

    Мда ясно е че не си от умните.Да наричаш едно първенство от един отбор добро интересно и каквото и да било е жалко.Няманпо пропаднали от бундесчугите може би само Франс с Бдж