Last news in Fakti

6 Януари, 2023 21:18 3 712 6

Леонид Аркона показа как тренира с дъмбел от 170 кг. (ВИДЕО)

  • леонид аркона-
  • фитнес-
  • бодибилдър

Бодибилдърът не се шегува с тежестите

Бодибилдърът Леонид Аркона реши да покаже на своите последователи в социалните мрежи как тренира с дъмбел от 170 кг.

Той демонстрира едно от най-популярните упражнения за гръб, като отбеляза в коментарите, че това е рекорд за него.

Не сме сигурни, че в залата, в която ние спортуваме, изобщо има възможност да си направим дъмбел с подобна тежест, камо ли да се сетим за човек, който да има нужда от такъв.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не става

    28 2 Отговор
    Това е перчене и позьорство. С тази тежест той не изпълнява правилно упражнението. Всеки, който се занимава с този спорт го вижда. Не казвам, че не е тренирал яко или че не е постигнал резултат, но точно с тази тежест виждаме едно НИЩО.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ицо Боксьора

    15 1 Отговор
    Не.щастник. Напомпан балон.
  • 4 Хаха

    7 1 Отговор
    Глупости, тоя пръдльо по добре да намали тежестите че упражнението изобщо не го прави. Това е видео тип фук фук …
  • 5 Морския

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Не става":

    Техниката му е правилна относно положението на гърба, което е най-важно. Това, че прикляка, му позволява да използва по-голяма тежест, което не е лошо - така може да шокира мускулатурата и да стимулира растеж. Достатъчно добре контролира негативната част и вкара десетина повторения с малки паузи на пода при последните. Като го гледам знае много добре какво прави и бас ловя, че няма да се хвърли да експериментира и рискува сериозна контузия само заради клипчето. Това са специфични серии, които се правят по-рядко, но от тях има полза за хора на неговото ниво. Разбира се любители като теб няма как да го разберат това. Ще бъде забавно да видим ти как изглеждаш за да преценим на кой да вярваме. Той и Рони Колман правеше едно "нищо" с подобни серии, но взе осем поредни олимпии.
  • 6 пенко

    0 4 Отговор
    И АЗ- СПОРТУВАХ И ДОРИ БЯХ ТРЕНЬОР НА ДЕЦА / ПО АКРОБАТИХА И ТЕЖКА АТЛЕТИКА / ,НО ЦЕЛТА ДА СИ ПО ЯК ОТ ДРУГИТЕ В СБЛЪСЪК Е ТЪПА !!!!! ГУШАТА НЯМА МУСКУЛИ ; ГЛАВАТА Е БЕЗ ЗАЩИТА ; ПРИ СРЯЗВАНЕ НА КОРЕВНАТА СТЕНА СИ БЕЗПОМОЩЕН - КОКТО И СРЯЗВАНЕ НА СУХОЖИЛИЯТА НА МУСКУЛУС ПЕКТОРИС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АМИ АКО ТИ СРЕЖАТ АХИЛЕСИТЕ ???????